Renato Usatîi, despre revenirea sa în politică: Nu o făceam dacă ceva pozitiv s-ar fi întâmplat în țară

Renato Usatîi, președintele interimar al Partidului Nostru, a anunțat că se întoarce în politică din cauza situației actuale din Republica Moldova. Potrivit lui Usatîi, cetățenii din țară și din diasporă au înțeles că situația este gravă. El a menționat că în sondaje care nu sunt dirijate de o ambasadă sau de partidul de guvernare, ratingul Guvernului este la fel de scăzut ca și ratingul ”pozitiv” a lui Plahotniuc pe timpuri.

Usatîi a declarat că nu ar fi revenit în politică dacă ceva pozitiv s-ar fi întâmplat în țară și că nu intenționează să strice guvernarea actuală sau partidele din opoziție, așa cum afirmă unii. El a subliniat că partidul său are ca vector de bază dezvoltarea națională și că vizitele sale peste hotare sunt legate de dorința cetățenilor de a discuta și de a participa la crearea organizațiilor primare ale Partidului Nostru în țară și în afara țării.

Potrivit lui Usatîi, cetățenii din Republica Moldova sunt nemulțumiți de faptul că, deși s-au schimbat guvernele, partidele și coalițiile, nu s-a schimbat nimic pentru omul de rând, nici în buzunar, nici în frigider. El a subliniat că această nemulțumire este resimțită de toți, nu doar de cei din diasporă.

Usatîi a menționat că oamenii care au participat la întrunirile sale au venit cu gândul clar să devină membri ai Partidului Nostru, să creeze structuri și să contribuie la dezvoltarea națională a Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share