Politic

Renato Usatîi face dezvăluiri: Vlad Filat a discutat cu Vladimir Putin despre vânzarea aeroportului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune „TVC21”, Renato Usatîi a povestit că în trecut, când Vlad Filat avea funcție publică, acesta ar fi avut intenția de a dezvolta afacerile de stat în direcția estică, căutând investitori ruși. Mai mult de atât, s-ar fi întâlnit cu Vladimir Putin.

Renato Usatîi, vine cu noi dezvăluiri importante. De această dată, a vorbit despre relațiile fostului prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat cu Federația Rusă. Acesta spune că ex liderul PDLM, avea intenția să dezvolte relațiile cu Federația Rusă, căutând investitori la Moscova. În acest sens, Filat s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

„Eu știam în detalii tot ce s-a întâmplat la aeroport. Cum s-a întâlnit Filat la Soci cu președintele Rusiei. La acea întâlnire a asistat și Andrei Popov. Puteți să-l întrebați. Era o stenogramă a discuțiilor de la acea întâlnire. Filat i-a spus lui Putin că suntem gata ca un businessman rus să participe la privatizarea unor active serioase din R. Moldova.”, spune Filat.

Liderul Partidului Nostru, spune că președintele rus l-a numit pe omul de afaceri Roman Troțenco, care este consilierul președintelui rus în compania de stat „Rosnefti”. Usatîi spune că s-a întâlnit cu acesta, iar una din țintele oligarhului rus era Aeroportul Internațional Chișinău, dar cifra numită de Ministerul Economiei i-a părut prea mare și acesta a refuzat, axându-se pe aeroportul din Habarovsk.

loading...

Comments are closed.