Renato Usatîi: În curând va apărea un sex tape cu Maia Sandu și o lesbiană!

Renato Usatîi, Maia Sandu, PAS, Partidul Nostru, sex tape cu Maia Sandu, film despre Maia Sandu, Maia Sandu lesbiană, sex tape, Vlad Filat, sex tape cu Filat, Usatii si-a dat demisia, Andrei Nastase, bloc comun PAS si Platforma DA,

Declarație șocantă făcută de fostul primar al municipiului Bălți, Renato Ustaîi, în cadrul emisiunii “Politica”. Controversatul politicianul a declarat că în luna august ar urma să apară un sex tape cu lidera PAS, Maia Sandu și o lesbiană.

“Despre Maia Sandu se pregătește un film în care va fi învinuită de relații sentimentale cu anumite femei.”, a declarat Usatîi.

Mai mult, Renato Usatîi a mai declarat în aceeași emisiune că recent, lidera PAS, Maia Sandu și liderul PDM, Vlad Plahotniuc, au avut o întrevedere comună la care a participat și un cetățean american. Conform lui Usatîi, SUA vor ca după alegerile din 2018, în Republica Moldova să se formeze o coaliție PDM – PAS, dar și eventual Platforma DA, dacă va accede în Parlament.

Amintim că nu este pentru prima dată când Renato Usatîi face declarații de acest gen. Și tot de numele lui Usatîi este legat și sex tape-ul care l-a avut ca protagonist pe fostul președinte PLDM, Vlad Filat.

Total
0
Shares
Total
0
Share