Alte știri

Reniță i-a cerut CEC-ului să interzică întrunirile candidaților la funcția de Președinte cu alegătorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Valeriu Reniță i-a cerut Comisiei Electorale Centrale să interzică întrunirile candidaților la funcția de Președinte cu alegătorii. O scrisoare în acest sens a fost expediată la CEC. Reniță spune că organizatorilor nu le pasă de sănătatea celor, care mâine, potrivit promisiunilor electorale, trebuie să trăiască mai bine, transmite Telegraph.md, cu referire la BreakingNews.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Nu este clar cât timp vom trăi mai bine, dar e bine să trăim” spune Reniță într-un editorial, publicat pe canalul său de Telegram.

Potrivit jurnalistului, numărul persoanelor infectate în Moldova este în creștere, iar mai multe țări au înăsprit restricțiile sanitare. În aceste condiții este necesar de a interzice întrevederile cu alegătorii, indiferent de cine va trece în competiția finală.

„Pe internet a devenit virală o înregistrare video în care Maia Sandu se ceartă cu o femeie de la țară. Sandu încearcă să o convingă să-și pună masca de protecție. Acest filmuleț nu este despre grija față de oameni. Aceasta este o modalitate eficientă de a-i închide gura femeii, care nu poate să înțeleagă cum un demnitar înalt de la Chișinău, un angajat cu salariu mare la Banca mondială și un fost premier nu are leafă (în percepția țăranilor: nu are venituri, nu are din ce trăi)”, mai spune Reniță.

Jurnalistul spune că nu a rămas în urmă nici prietenul de revoluție al Maiei Sandu, Renato Usatîi, care nu a fost văzut în mască la întrevederile cu alegătorii: “E și de înțeles, bogații nu-și bat capul de oameni”.

COVID-19 în Italia: Senator dat afară pentru că refuza să poarte masca

loading...

Comments are closed.