Reprezentanții DAMAC Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Dubai, vin la Chișinău. Află cum poți obține o invitație gratuită la evenimentul special

Sâmbătă, 28 Ianuarie, ora 12:00, la restaurantul SISTERS, PROIMOBIL te invita la un Business Brunch “Investiții imobiliare de succes pentru anul 2023”, iar invitații speciali sunt reprezentanții DAMAC Properties.

În Premieră pentru Moldova, echipa DAMAC Properties vine să prezinte proiectele cu cel mai mare randament investițional pentru următorii ani.

“Vino și adresează întrebările tale celui mai mare dezvoltator din Dubai și află cum să investești CORECT, sa obții profit maximal sau să devii proprietar a unui imobil în țara unde ia naștere viitorul.

Pentru cei care fac rezervarea imobilului la eveniment, DAMAC împreună cu PROIMOBIL a pregătit o surpriză plăcută și anume, 4 zile de vacanță în Dubai pentru doi. Vă oferim zbor gratuit, cazare, excursii, cât și o experiență de neuitat.

  • achitarea în rate 4-5 ani;
  • chiria lunară 5000€ – 6000€;
  • aprecierea capitalului / anual de la 50%.

Sună acum și obține gratuit invitația: 060 222 394”, scrie în oferta companiei imobiliare.

DAMAC Properties este în fruntea pieței imobiliare de lux din Orientul Mijlociu din 2002, oferind proprietăți rezidențiale, comerciale și de agrement de lux în întreaga regiune, inclusiv în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Iordania, Liban, Maldive, Canada și Regatul Unit.

Total
0
Shares
Total
0
Share