Politică

Repetiții pentru parada militară pe timp de pandemie, pentru satisfacția Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Formațiunile instituțiilor de forță, participante la parada militară cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, vor desfășura primul antrenament comun, pe timp de pandemie.

Repetițiile au loc pe tronsonul de sub podul din sectorul Telecentru al capitalei.

În legătură cu desfășurarea antrenamentelor, în perioada 17-19 august curent, în intervalul orelor 7.00-12.00, accesul transportului auto pe tronsonul șoselei Hîncești, sectorul Telecentru va fi restricționat.

Parada militară în PMAN va avea loc pe timp da pandemie, pentru satisfacția președintelui Maia Sandu. Aceasta vrea să demonstreze întregii țări, dar și opiniei internaționale, că ea este comandantul suprem al țării.

Ieri, potrivit datelor Ministerului Sănătății, alte 200 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova, dintre care 174 în rândul persoanelor nevaccinate. Conform datelor oficiale, numărul de infectări este în creștere în fiecare zi, iar campania de vaccinare a încetinit de la o zi la alta.

Până la situația din 16 august 2021, cel puțin 6313 de persoane din țara noastră au murit de complicațiile provocate de infecția COVID-19.

loading...

Comments are closed.