Politic

Replica Vitaliei Pavlicenco pentru Ion Sturza: PNL mereu a spus că avem nevoie de Unire!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe Facebook, președintele Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco a răspuns la postarea lui Ion Sturza esența căreia era dezamăgirea față de tot ceea ce înseamnă Moldova.â

Vitalia Pavlicenco fiind unul din liderii unioniști a abordat această postare din postură unionistă. Liderul PNL a spus că partidul ei a fost primul și singurul care a vorbit deschis despre Unire din 2009 până în prezent.

Și noi, PNL, încă din 2010 spunem de Unire, neavând încredere în cei ce le-au luat locul comuniștilor în 2009. După 10 ani pierduți cu ei, am mai pierdut 7 ani cu falșii proeuropeni. Astăzi vin ”autentici” proeuropeni, emanați și ei din cei de după 2009, și ne spun aceleași povești… Dacă erau unite forțele prooccidentale în jurul ideii de Unire – cel puțin din 2009 sau 2010, ori chiar din 2014 – poate eram astăzi undeva? Dar poate încă nu e târziu?” scrie Vitalia Pavlicenco făcând apel de consolidare spre forțele pro-europene.

Reamintim că ieri, fostul prim-ministru Ion Sturza pentru a nu mai știm a câta oară s-a declarat dezamăgit de Moldova spunând că are de gând să o părăsească.

loading...

Comments are closed.