Alte știri

Reprezentantul Biroului politici de reintegrare a participat la evenimentul festiv, organizat cu prilejul începerii noului an de studii la un liceu din Tiraspol

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 1 septembrie, reprezentantul Biroului politici de reintegrare, în comun cu conducerea instituției de învățământ și corpul didactic, cu respectarea strictă a tuturor normelor sanitar-epidemiologice și a recomandărilor Ministerului Educației și Cercetării, au participat la deschiderea anului şcolar 2021-2022 în cadrul Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din or. Tiraspol.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Oficiului Avocatului Poporului, care au difuzat materiale de promovare și de informare privind drepturile omului și drepturile copilului, inclusiv prin prisma Convenției ONU cu privire la drepturile copilului.

Din numele Biroului și a Vicepremierului pentru reintegrare au fost aduse felicitări cu prilejul începerii anului de studii, recunoștință pentru munca administrației și a profesorilor:

„Aveţi o misiune nobilă – de a semăna lumină, dreptate, adevăr și tot ceea ce este frumos și bine. Prin dăruire de sine formați viitoarele generații, reușiți să stârniți curiozitatea din inimile copiilor şi să-i ajutați cu măiestrie în procesul lor de devenire. Prin munca dumneavoastră dați dovadă de tărie, profesionalism și dedicație, fiind un exemplu pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Meritaţi tot respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi.”

Au fost date asigurări de continuarea oferirii sprijinului deplin din partea Guvernului Republicii Moldova și a Biroului întru a fi asigurată buna funcționare a instituției de învățământ de rând cu celelalte școli cu predare în grafie latină din stânga Nistrului și mun.Bender, desfășurarea unui proces educațional calitativ și promovarea valorilor naționale și general-umane.

loading...

Comments are closed.