Oficial

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 21-23 ianuarie

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul vizitei sale, în perioada 21-23 ianuarie, Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va avea discuții cu oficiali moldoveni de rang înalt și cu conducerea politică din Tiraspol.

În calitate de Reprezentant Special al Președinției albaneze a OSCE, Thomas Mayr-Harting va analiza starea de fapt actuală în procesul de reglementare transnistreană și, împreună cu părțile, va identifica prioritățile pentru 2020.

La Chișinău, Thomas Mayr-Harting are programate întâlniri cu Președintele Igor Dodon, Prim-ministrul Ion Chicu, Viceprim-ministrul pentru Reintegrare Alexandru Flenchea, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Reprezentantul Special al OSCE se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”, precum și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselsky și cu reprezentantul politic Vitaly Ignatiev.

La 22 ianuarie, ora 11:30, reprezentanții mass-media sunt invitați la un briefing de presă susținut de Reprezentantul Special al OSCE Thomas Mayr-Harting și reprezentantul politic din partea Chișinăului, Alexandru Flenchea, care se va desfășura în incinta clădirii Guvernului (intrarea de pe strada Bănulescu-Bodoni).

La 23 ianuarie, ora 11:15, în incinta biroului reprezentantului politic din partea Tiraspolului, (Sverdlova 45, Tiraspol), va avea loc un briefing de presă susținut de Thomas Mayr-Harting și reprezentantul politic, Vitaly Ignatiev.

Citește și: Discuție telefonică Dodon-Krasnoselskii. Tiraspolul va anula restricțiile în tranzitul mașinilor cu numere moldovenești

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.