Externe

Republica Moldova va deveni în premieră Capitala Mondială a Turismului Vinicol !

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova va deveni, în premieră, Capitala Mondială a Turismului Vinicol. Timp de două zile, peste 200 de vizitatori din 70 de țări ale lumii vor aborda subiecte din domeniu și vor explora destinații cu gust autentic, în cadrul ”Conferinței Globale a Turismului Vinicol”, ediția a III-a.

Evenimentul este organizat de Organizația Mondială a Turismului în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova. Conferința se va desfășura în perioada 6-7 septembrie și constituie o reconfirmare a faptului că țara noastră a devenit un lider mondial în domeniul vitivinicol, alături de țări precum Georgia, Argentina, Chile, cu un potențial enorm pentru turismul vitivinicol.

Evenimentul este o oportunitate pentru a continua campania națională de promovare a Republicii Moldova ca destinație turistică, intitulată „Fii Oaspetele Nostru” (“Be Our Guest”), sub egida brandului turistic de țară „Pomul vieții”. Acțiunea își propune să încurajeze cetățenii moldoveni, inclusiv pe cei din diasporă, să devină ambasadori ai călătoriilor în Republica Moldova și să-și invite prietenii de peste hotare să o viziteze.

pomul vietii, republica moldova, be our guest, pdm chisinau
„Pomul vieții”
guvernul filip, vlad plahotniuc, andrian cadnu, pdm, conducerea moldova
Guvernul Filip

loading...

Comments are closed.