Social

Rețeta unui supraviețuitor diagnosticat cu cancer! Ce face în fiecare dimineață

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 80 de ani, Traian Muha isi incepe dimineata facand abdomene. Apoi ia pe stomacul gol o lingura de in macinat si se apuca de treaba, la stupi. Avea 40 de ani cand medicii i-au dat vestea cea neagra: mai are 3 luni de trait. „Nu mai aveti globule rosii, leucemia este instalata deja si este foarte agresiva“, a sunat verdictul. Oricum n-avea el incredere in doctori, asa ca s-a apucat de studiat singur ce poate sa faca, sa dea planurile mortii peste cap, scrie protv.ro.

Era in anii `70, iar rudele plecate in strainatate i-au trimis niste foi din cartile de tratament naturist, ca sa vada acolo retete si sfaturi pentru schimbarea urgenta a stilului de viata.

„De la carne, am trecut la cruditati. Cum sa se regenereze organismul daca intestinul primea numai hrana ce intra in fermentatie si putrefactie? Am renuntat la tot ce am considerat nociv. Mancam doar turte din faina si tarata, coapte pe tava fara ulei. Luam de 3 ori pe zi cate o lingura de urluiala de in, dimineata pe stomacul gol, la pranz si seara la culcare. Mituirea hranei incepe din cavitatea bucala, asa ca painea, fiind tare, o mestecam cu multa saliva. Asa am tinut boala pe loc ani de zile“, explica Traian Muha.

Dupa un timp, munca grea si-a spus cuvantul si dulgherul a cazut iar la pat. Doctorii au descoperit ca omul nu mai avea nimic la sange, dar ii aparuse o tumoare pe trahee.

„Ceva fusese in neregula, eu citisem destule, reusisem sa inving moartea, dar trebuia sa mai invat. M-am apucat de apicultura. Mi-am luat stupi si am inceput sa muncesc la albine. In doi ani nu mai aveam nimic, eram sanatos tun, cu pofta de viata si putere de munca. De atunci continui regimul de hrana naturala si am grija de imunitatea mea. Sunt foarte atent la natura, ea iti transmite semnalul care trebuie. Nu stim noi sa-l descifram. Animalele traiesc iarna cu hrana putina, iar vara se hranesc mai mult. Oamenii fac invers. Iarna taie porcul si mananca din greu, iar vara subtiaza meniul. Total gresit! Omul este contra naturii, desi aceasta ii arata cum sa traiasca“, spune batranul apicultor.

La 80 de ani, Traian Muha este toata ziulica in ograda, la stupii sai. Are 120 familii de albine, primeste „la tratament“ oameni disperati care nu vor sa moara. Unii au studii medicale, dar vazandu-l pe nea Traian cum a infirmat pronosticul general, au decis sa incerce si sfaturile lui.

loading...

Comments are closed.