Alte știri

Reținuți de polițiști pentru furt. Ce pedeapsă riscă doi tineri din Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut doi tineri cu vârstele de 20 de ani și respectiv 23 ani, originari din r. Hâncești, pentru comiterea unui furt de accesorii.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 aprilie, indivizii au pătruns pe teritoriul unui autoservice amplasat pe str. I. Radu, de unde au sustras două catalizatoare de la automobilul ,,Mercedes S 600″, după care cu bunul sustras au părăsit locul infracțiunii. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 23 364 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că catalizatoarele sustrase le-au vândut abținând un profit. Tinerii nu sunt la prima abatere aceștia anterior fiind judecați pentru infracțini analogice.

Actualmente tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.