Alte știri

Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

La fel ca și în cazul incendiilor mistuitoare din Australia, vedetele își unesc și de această dată „forțele financiare”, în scopuri caritabile. Celebritățile sunt solidare cu cei ce au contractat virusul COVID-19 și suferă de simptomele declanșate de acesta, așa că s-au gândit să ajute cum pot, donând sume semnificative de bani bolnavilor de coronavirus, pentru a le face lupta mai ușoară.

Soții Blake Lively și Ryan Reynolds, care sunt adesea lăudați că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, sunt frumoși și sufletește, nu doar pe micile ecrane și în reviste. În plină pandemie de coronavirus, când deja pe lista celor infectați cu COVID-19 se află și nume mari de la Hollywood, actorii Ryan Reynolds și soția lui, Blake Lively, au donat 1 milion de dolari pentru ajutorarea celor infectați cu temutul virus.

După ce pandemia de coronavirus s-a extins cu repeziciune în aproape întreaga lume, plecând din China, dovezi de solidaritate au început să apară atât din partea oamenilor simpli, cât și din partea vedetelor, care au decis să le sară în ajutor celor în nevoie.

Recent, actorii Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că donează 1 milion de dolari în scopul furnizării de hrană pentru persoanele bolnave de coronavirus care se află în dificultate. Banii dăruiți de către cei doi soți vor merge spre două organizații care se ocupă cu hrănirea celor care în aceste momente se află la ananghie.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, Ryan Reynolds a anunțat că el și Blake vor dona banii către Feeding America și Food Banks Canada, actorul mărturisind că a realizat că răspândirea virusului i-a afectat în special pe oamenii în vârstă, care poate în această perioadă nu au posibilitatea să își procure hrană, având probleme de sănătate și/sau venituri mici. De asemenea, Reynolds a făcut apel la toți urmăritorii săi să doneze pentru cele două organizații, pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus.

Sursa: Click!

Citește și: Louis Vuitton începe să producă gel dezinfectant, pe care îl va oferi gratuit

loading...

Comments are closed.