Alte știri

REZINA // Un fiu și-a ucis mama în bătăi după o ceartă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz terifiant în raionul Rezina. O femeie a fost ucisă în bătăi de propriul fiu, după ce între ei s-ar fi iscat o ceartă, informează Jurnal.md

Aseară, în jurul orei 18:48, polițiștii din Rezina au înregistrat comunicarea telefonică a unei persoane precum că o femeie de 64 de ani a fost agresată fizic de un bărbat de 42 de ani și că posibil aceasta este deja moartă.

La fața locului polițiștii au depistat femeia decedată cu multiple vătămări corporale la domiciliul acesteia. La fel s-a stabilit că victima locuia împreună cu fiul său în aceiași casă.

Potrivit poliției, pe data de 30 martie, în jurul orelor 20.00-22.00, între aceștia s-a iscat un conflict, iar ca urmare feciorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în regiunea feței și a pieptului mamei sale

Ieri, în jurul orei 15:00, întorcându-se la domiciliu bărbatul a găsit-o pe mama sa decedată, după care a telefonat-o pe sora sa și ia povestit cele întâmplate.

Cadavrul urmează a fi transportat la secția medico-legală al raionul Rezina, pentru examinarea și constatarea cauzei decesului, iar Poliția cercetează cazul.

Citește și: VIDEO // În Chișinău a fost inaugurat primul centru municipal de vaccinare. Care este procedura imunizării

loading...

Comments are closed.