Alte știri

Rezultatele alegerilor prezidenţiale, discutate de liderul PDM şi ambasadorul României la Chişinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rezultatele primului tur de scrutin ce s-a desfăşurat în R. Moldova la 1 noiembrie şi evoluţiile post-electorale au fost discutate în cadrul unei întrevederi de către ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă şi liderul Partidulu Democrat (PDM), Pavel Filip, anunţă acesta, transmite Telegraph.md, cu referire la TVR Moldova

„Am făcut un schimb de opinii despre rezultatele primului tur de scrutin, dar am şi discutat posibile evoluţii post-electorale. Oamenii aşteaptă de la noi rezultate concrete şi o viaţă mai bună. Şi asta trebuie să le oferim. Relaţia cu România rămâne una de suflet pentru ţara noastră, care este recunoscătoare pentru tot sprijinul oferit până acum”, a spus Pavel Filip, într-o postare pe facebook.

Amintim că pe 1 noiembrie în R. Moldova s-a desfăşurat primul tur de scrutin pentru funcţia de preşedinte al R. Moldova. În data de 15 noiembrie, când se va desfăşura turul II de scrutin cetăţenii R. Moldova vor avea de ales între candidatul PAS, Maia Sandu, care a acumulat cel mai mare număr de sufragii în primul tur, şi candidatul independent, Igor Dodon, susţnut de către PSRM.

DECLARAȚIE // Maia Sandu tot timpul MINTE

loading...

Comments are closed.