Riscă până la 10 ani de închisoare. De ce este învinuit un bărbat din Chișinău

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani, a fost alertat pe data de 15 noiembrie, precum că pe str. Gh. Codreanu, între doi bărbați s-a iscat un conflict care a degenerat în bataie, ulterior unul din bărbăți s-a ales cu o plagă ințepată în regiunea hemitoracelui. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul investigațiilor la fața locului polițiștii au stabilit că victima și suspectul sunt fără loc permanent de trai și locuiau într-o încăpere improvizată. Ulterior în urma consumului de băuturi alcoolice între bărbați s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Individul în vârstă de 28 de ani cu un cuțit i-a aplicat victimei în vârstă de 43 de ani, o plagă înțepată în regiunea hemitoracelui, cauzându-I leziuni corporale.

Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, iar victima a fost transportată la spital. De menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share