Alte știri

România – Norvegia, preliminariile Euro 2020 (15 octombrie, 21.45). Vor fi peste 20.000 de copii în tribune

Pinterest LinkedIn Tumblr

Meciul România – Norvegia este programat marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Partida, care se dispută la trei zile după întâlnirea din Feroe, se anunță de o importanță capitală în lupta pentru calificarea de pe locul 2 la Euro 2020.

Partida România – Norvegia se va desfășura fără spectatori, în urma unei sancțiuni dictate de UEFA. La meci este însă permis accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii.
FRF a anunțat că „20.168 de copii și însoțitorii lor s-au înscris pentru a susține tricolorii la România-Norvegia! Partida e aproape de a intra în istorie! Asta pentru că recordul all-time privind numărul de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000. Iar înscrierile pentru România-Norvegia (mail la [email protected]) se încheie astăzi la miezul nopții! Împreună putem arăta Europei ce înseamnă pasiunea pentru fotbal și cât de mare e dragostea românilor pentru echipa națională! Mai avem nevoie de 2.000 de înscrieri pentru a bate recordul! Recordul UEFA datează de luna trecută, când la partida Partizan Belgrad – AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani și însoțitorii lor.
Citeşte întreaga ştire: România – Norvegia, preliminariile Euro 2020 (15 octombrie, 21.45). Vor fi peste 20.000 de copii în tribune

 

loading...

Comments are closed.