Politic

România TV și-a prezentat scuze după ce Marina Tauber a fost invitată la emisiunea “Punctul culminant”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dintr-o gravă și regretabilă eroare, în data de 28 februarie, în emisiunea “Punctul culminant”, liderului protestarilor de la Chișinău, Marina Tauber, i s-a dat posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere, transmite România TV prin intermediul unui comunicat de presă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Deși abordarea realizatorului și a invitaților a fost potrivnică ideilor expuse de către doamna Tauber, redacția România TV consideră că trebuie să-și ceară scuze telespectatorilor săi pentru prezența unui astfel de invitat în dezbaterile postului.

Asigurăm publicul că România TV nu a fost și nu va fi o platformă unde ideile putiniste să poată fi expuse, nu împărtășește idei antidemocratice și destabilizatoare, iar pe viitor vor fi aplicate criterii mult mai stricte în selectarea invitaților și în ceea ce privește toleranța moderatorilor față de anumiți invitați și ideile lor.

România TV este și va fi prin toți jurnaliștii săi și prin politica editorială promovată puternic atașată valorilor europene și euroatlantice.

Exprimând încă o dată regretul pentru această întâmplare, asigurăm toate entitățile interesate că astfel de situații nu se vor repeta”, a transmis televiziunea de peste Prut.

loading...

Comments are closed.