Alte știri

Ronaldinho se căsătoreşte cu două femei şi le oferă lunar acestora câte o sumă de bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalul brazilian O Dia a anunţat că fosta vedetă a echipei naţionale de fotbal a Braziliei, Ronaldinho(38 ani), se va căsători în luna august cu două femei, cu care îşi împarte viaţa cotidiană, informează cotidianul L’Equipe.

Deşi legile braziliene interzic poligamia, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a decis să se însoare cu Priscilla Coelho şi cu Beatriz Souza, conform publicaţiei O Dia, citată de digisport.

Cele două femei vor deveni oficial soţiile sale în luna august, după o ceremonie ce va avea loc în cadru restrâns la Santa Monica (Brazilia), unde locuiesc împreună.

Ronaldinho a început să se întâlnească cu Beatriz în 2016, dar a continuat și relația cu Priscilla, începută cu ani în urmă.

Brazilienii au precizat că fostul câștigător al Balonului de Aur (2005) le-a cerut în căsătorie pe ambele femei în ianuarie 2017 și le-a oferit amândurora inele de logodnă. De asemenea, le va oferi cadouri identice și s-a angajat să le plătească „alocații” lunare de aproximativ 1.700 de euro, bani pe care ele îi pot cheltui după bunul plac.

loading...

Comments are closed.