Ruptură OFICIALĂ în PAS. Organizația de la Hâncești îi întoarce spatele Maiei Sandu și spune NU Olesei Stamate

Maia Sandu, Olesea Stamate, Hâncești, PAS Hâncești, echipa PAS de la Hîncești, alegeri Hîncești, alegeri circumscripția 38, dezbinare în pas, Partidul Acțiune și Solidaritate, ACUM, alegeri 2020, A202

Organizația Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Hâncești nu o va susține la alegerile din 15 martie curent pe Olesea Stamate, candidatul formațiunii, ci îl va  susține pe candidatul independent, Grigore Cobzac – mebru al PAS,  ex-deputat, informează TRIBUNA.

Astfel, Marcel Petrușan, Președintele Organizației orășenești  PAS Hâncești, a venit  cu unele precizări:

„În urma noutăților de ieri apărute în presă, referitor la candidații de pe circumscripția 38, în calitate de Președinte al Organizației orășenești PAS, trebuie să mă expun și eu. Noi, cei din Hâncești, permanent am mizat pe un principiu democratic în luarea deciziilor. Prin urmare, având candidatul desemnat de centru- d-na Stamati și un candidat membru PAS, înaintat de noi, d-nul Cobzac, am hotărât dilema prin vot. Unanim, colegii au ales candidatura d-nului Cobzac, pe care și îl vom susține”.

Totodată, ieri, conducerea PAS a venit cu o reacție în privința faptului că Grigore Cobzac a decis să candideze independent:

“Cu privire la situația din circumscripția uninominală Hâncești și decizia domnului Grigore Cobzac de a se înregistra în calitate de candidat independent la acest sufragiu, menționăm că în discuțiile cu conducerea partidului acesta a declarat că nu intenționează să candideze la aceste alegeri. Regretăm situația creată. PAS o va susține în continuare pe doamna Olesea Stamate, desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Național PAS”.

Citește și: Grigore Cobzac, candidatul perfect pentru membrii PPDA și simpatizanții lui Andrei Năstase din Hâncești

Total
0
Shares
Total
0
Share