Alte știri

Ruslan Codreanu o critică pe Maia Sandu pentru IRESPONSABILITATEA cu care a organizat protestul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al Chișinăului, o critică pe Maia Sandu pentru iresponsabilitatea cu care a organizat protestul de astăzi din fața Parlamentului Republicii Moldova, informează Telegraph.md

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Codreanu transmite că îl doare să vadă ce s-a întâmplat astăzi în fața Legislativului, mai ales că în țara noastră sunt înregistrate deja și peste 1700 de cazuri/zi de infectare cu noul coronavirus.

”Pe 12 noiembrie postam această poză și blamam tare acțiunea socialiștilor de a scoate oameni în stradă în plină pandemiei. Pe atunci paturi nu mai erau. Pe atunci scriam că oameni cu pneumonie sunt trimiși acasă. Atunci aveam 1331 de cazuri pe zi, acum am ajuns la peste 1700.

Mă doare să văd ce se întâmplă azi în Parlament și în afara lui. Majorității deputaților socialiști pușcărie pe viață le-ar fi puțin. La TOȚI! Dar și cum Maia Sandu a hotărât să răspundă inițiativelor din parlament nu este ceea ce am votat cu toții pe 15 noiembrie.

Înainte de toate! Dar înainte de Toate este sănătatea fiecărui cetățean! Și NU POȚI să aduni oamenii acum! Nu este etic, poate chiar inuman aș spune eu în fața miilor de doctori, în fața miilor de bolnavi.

Știați că nu există săptămână să nu avem sinucideri în spitale? Știați că doctorii de familie sună bolnavii cu pneumonii acasă și încep a plânge ei, dar nu bolnavii? Că nu mai pot, că nu mai știu?

Știți că doctorii muncesc până la epuizare? Că în reanimare tuburi de unică folosință se sterilizează, pentru că NU MAI SUNT!!!! Voi organizatorii evenimentului de azi? Să bați socialiștii cu metodele lor înseamnă că în curând te vei transforma în ei, doar că pe dreapta și doar că olecuțâcă îți pasă de popor. OPRIȚI-VĂ! ESTE IRESPONSABIL!

P.S. Da, dna Maia, v-am votat și în turul întâi și în turul doi. Am îndemnat oamenii să iasă la vot pentru Dvs. Cu toate că știam și țineam minte că SIS-ul a fost tot timpul la parlament, dar l-ați negociat cu socialiștii în 2019 când l-ați cedat. Iar acum nici nu ați reușit să intrați în președinție, că prima ce faceți să împărțiți iarăși instituții. Doar că ce nu vă face față este faptul că în plină pandemie, când țările din jur sunt închise, Dvs. și echipa Dvs. expune la riscuri nebune sute de oameni și nu le pasă de pandemie și de doctori!”, a scris Codreanu.

Amintim că reprezentanții PAS au organizat astăzi un protest în fața Legislativului, după ce deputații socialiști au înregistrat un proiect de lege prin care SIS este reîntors în subordinea Parlamentului.

loading...

Comments are closed.