Ruslan Verbițchi a acceptat oferta făcută de Vlad Filat: Am decis să continui toate lucrurile bune în echipa fuzionată PLDM-PUN

Consilierul municipal, Ruslan Verbițchi, a anunțat că acceptă propunerea ex-premierului țării, Vlad Filat, de-a se alătura Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta spune că în actuala conjunctură politică este nevoie de o dreaptă extraparlamentară unită și puternică, comunică telegraph.md

„Am analizat propunerea domnului Vlad Filat de a face parte din echipa PLDM și am decis să continui toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii de mandat de consiler CMC în interesul chișinăuienilor, în echipa fuzionată PLDM-PUN. Prin această acțiune, cele două partide au demonstrat maturitate politică și determinarea de a renunța la propriile orgolii politice de partid și la antagonizarea societății care și așa a pierdut încrederea în clasa politică de la guvernare.
În actuala conjunctură politică este nevoie de o dreaptă extraparlamentară unită și puternică, deoarece probabilitatea ca partidele de stânga să ajungă la putere după următoarele alegeri parlamentare este una extrem de mare, ceea ce, bineînțeles, poate pune în pericol parcursul european al R. Moldova și efortul comun depus de alte partide proeuropene aflate la guvernare în ultimii 10 ani.
Realizez că, campania pentru alegerile locale din 2023 nu va fi una ușoară, dar cu echipa și oamenii potriviți, nimic nu este imposibil.
Cel mai regretabil este faptul că majoritatea participanților la procesul politic de pe dreapta se văd deja ca și perdanți pe ringul de luptă cu Ivan Ceban, prevestindu-i victorie detașată pentru următorii patru ani, răspândind falsa percepție că acesta este o figură albă pe tabla de șah a partenerilor externi. Nu este așa. Iar această propagandă ‘bună” nu face decât să încurajeze în mod intenționat nedorința de implicare a forțelor sănătoase.
Îi invit pe toți cei care vor cu o adevărat o schimbare în interesul cetățenilor, să nu le fie frică, să mi se alăture în noua echipă pentru că avem mult de lucru împreună. Avem nevoie de politici reale de dezvoltare a municipiului Chișinău, de depolitizarea Primăriei și eficacitate în managmentul de administrare”, menționează Ruslan Verbițchi.
Total
0
Shares
Total
0
Share