Actual

S-a dispus amânarea congresului Asociației Judecătorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Asociația Judecătorilor din Republica Moldova anunță că, pornind de la situația epidemiologică din țară și a lipsei cadrului legal ce ar reglementa condițiile de desfășurare a congresului Asociației Judecătorilor, prin intermediul online, a dispus amânarea congresului Asociației Judecătorilor, preconizat pentru data de 05 februarie 2022, pentru data de 26 martie 2022.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totodată, în cadrul ședinței consiliului executivului Asociației Judecătorilor, s-a decis expedierea, în toate instanțele din țară, a proiectului noului statut al Asociației Judecătorilor, elaborat conform noilor rigorii ale Legii nr. 86/2020, cu privire la organizațiile necomerciale. De asemenea, consiliului executivului Asociației Judecătorilor a decis expedierea proiectului de regulament privind organizarea votului electronic în vederea înaintării propunerilor de îmbunătățire a acestuia, recepționarea cărora urmează a fi expediată pe adresa ajrm.moldova@gmail.com, până la data de 01 martie 2022.

Suplimentar, în conformitate cu prevederile art. 17 pct. 3) al statutului Asociației Judecătorilor, consiliul executiv al Asociației Judecătorilor, cu cel puțin 14 zile mai devreme, va publica subiectele din agenda congresului Asociației Judecătorilor.

Comunicat de presă.

loading...

Comments are closed.