Alte știri

S-a stins din viață medicul Nicolae Glavan, tatăl deputatei Ruxanda Glavan

Pinterest LinkedIn Tumblr

S-a stins din viață medicul Nicolae Glavan, tatăl deputatei Ruxanda Glavan. Nicolae Glavan a activat în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, în cadrul secției Ortopedie și Traumatologie Septică. Timp de 47 de ani a contribuit la dezvoltarea domeniului sănătății, fiind un model demn de urmat pentru multe generații.

„Cu profundă tristețe și durere în suflet anunțăm decesul colegului nostru, Nicolae Glavan, medic ortoped traumatolog, specialist de categorie superioară (șeful secției Ortopedie și Traumatologie Septica, nr.3).

Colectivul Institutului de Medicină Urgentă a pierdut o personalitate notorie, un specialist excepțional, un coleg minunat, care a stat la baza formării serviciului național de ortopedie și traumatologie. Timp de 47 de ani a activat cu multă dedicație și dăruire, tratând pacienții nu doar cu experiența sa, dar și cu blândețe și povețele-i utile.

Medicul Nicolae Glavan a fost specialistul care a contribuit plenar la fortificarea sistemului de sănătate în Republica Moldova și un model demn de urmat în formarea generațiilor de tineri specialiști, care-i vor cinsti numele în viitor.

Domnul doctor Nicolae Glavan va rămâne în inimile noastre ca un Om- Enciclopedie, un bun prieten, care insufla încredere și optimism.”, se arată în comunicatul publicat de Institutul de Medicină Urgentă.

 

loading...

Comments are closed.