Alte știri

S-au omorât la o discotecă din Telenești! Un adolescent a fost ucis, altul dus la reanimare

Pinterest LinkedIn Tumblr

S-au certat din cauza unor fete la discotecă și s-au luat la pumni, iar conflictul a culminat cu o crimă. Un adolescent a fost ucis, iar altul a fost dus la spital în stare gravă. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în localitatea Crăsnășeni, din raionul Telenești, informează Deschide.MD.

Potrivit unor martori oculari, este vorba despre un grup de tineri din localitatea Bravicea, raionul Telenești, care noaptea trecută au mers la o discotecă din localitatea Crăsnășeni, din același raion.

„Între cei veniți și un grup de tineri din localitate s-a iscat un conflict din cauza unor fete și s-au luat la bătaie, iar unul dintre cei implicați în conflict a scos un cuțit și l-a ucis pe un tânăr în vârstă de 18 ani, iar pe altul l-a rănit”, ne-a spus un martor ocular care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofierul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a confirmat informația pentru Deschide.MD și a declarat că polițiștii au reținut un suspect. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care în prezent este internat în spital, sub supravegherea polițiștilor.

„În data de 28 septembrie, aproximativ ora 23:30,  la discoteca din loclaitatea Crăsnășeni, Telenești, între un grup de persoane s-a iscat un conflict, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 19 ani i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea abdomenului unui alt tânăr în vârstă de 18 ani, iar altuia, tot de 18 ani, i-a  provocat mai multe răni pe față.  În urma leziunilor corporale primite, tânărul care a fost înjunghiat în abdomen, a decedat în drum spre spital, iar cel de al doilea adolescent a fost internat în secția reanimare a Spitalului raional Telenești”, ne-a spus Bețivu.

Totodată, reprezentantul IGP ne-a mai spus că de ajutor medical a avut nevoie și un alt tânăr, dar care a dat bir cu fugiții din spital.

Polițiștii din Telenești urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

loading...

Comments are closed.