S-au ținut de cuvânt! Transportul până la OrheiLand este gratuit, așa cum a promis Ilan Șor

 

Nu doar atracțiile și înghețata sunt gratuite la „OrheiLand”, ci și transportul până la destinație. Inițiativa îi aparține lui Ilan Șor, care își dorește ca toți copiii din țara noastră, în special cei din familii cu venituri modeste, să se odihnească și să se distreze în acest loc de poveste.

Transportul gratuit este organizat, la cerere, în fiecare weekend, și este accesibil pentru copiii și adulții din orice raion al Republicii Moldova. Primele autocare cu vizitatori au ajuns în arcul de distracții vineri, 14 iulie.

„Noi suntem din Congaz. Am venit pentru prima dată, cu toată familia, la „OrheiLand” și suntem impresionați. Am văzut parcul doar la televizor. Nu am avut posibilitatea să venim, deoarece drumul ne costă scump. Și când am auzit că echipa lui Ilan Șor ne asigură cu transport gratuit, cu bucurie ne-am folosit de această oportunitate. Aici, cu adevărat, este foarte frumos și interesant. Noi și copiii noștri îi mulțumim lui Ilan Șor pentru această zi minunată și pentru posibilitatea de a ne afla în acest loc fantastic”, a spus o mamă.

„Am venit din Cernița cu doi nepoți de-ai mei. Ei foarte mult și-au dorit să viziteze acest parc, însă eu nu am avut posibilitate să-i aduc aici mai devreme. Părinții lor muncesc peste hotare, iar eu sunt în vârstă și nu am riscat să pornesc singură la drum cu doi minori. Și cum am auzit că echipa lui Ilan Șor ne pune la dispoziție autocare gratuite și confortabile, nici nu am mai stat pe gânduri. Cu adevărat, este o inițiativă foarte bună. Copiii au fost atât bucuroși și fericiți în acest loc minunat. Îi mulțumesc din suflet echipei lui Ilan Șor pentru posibilitatea de a le dărui copiilor noștri bucurie și fericire”, a menționat femeia.

„Noi suntem o gașcă de adolescenți și am venit la „OrheiLand” din satul Drochia. Eu am mai fost aici, dar colegii mei sunt pentru prima dată. Anterior, nu au avut posibilitatea să viziteze parcul și au așteptat foarte mult această călătorie. Aici, într-adevăr, e foarte frumos și noi intenționăm să ne distrăm pe cinste. Bună inițiativă. Echipa lui Ilan Șor ne-a bucurat. Nu-mi aduc aminte ca, în ultimii ani, vreun alt politician să fi făcut pentru copii așa gest frumos! Este plăcut și important ca toți copii să aibă asemenea posibilități ”, a relatat un tânăr.

„OrheiLand” devine tot mai popular și echipa lui Ilan Șor estimează că, spre sfârșitul sezonului estival, parcul va atrage și mai mulți vizitatori.

„Scopul nostru principal – să oferim posibilitatea tuturor locuitorilor țării, mai ales copiilor, să petreacă timpul frumos împreună cu întreaga familie. Noi înțelegem că, mulți părinți se confruntă cu o situație financiară dificilă și sunt nevoiți să muncească mai mult, ca urmare nu le pot oferi copiilor prea mult timp. Alții, care o duc foarte greu, nu pot să viziteze „OrheiLand”, deoarece biletele se scumpesc constant din cauza inflației. Noi le propunem tuturor doritorilor posibilitatea să ajungă aici în fiecare weekend, cu transport gratuit și să se distreze din zori până seara, fără ca să achite pentru intrarea în parc și atracții”, a declarat primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, care a venit să vadă care este atmosfera și dispoziția vizitatorilor la „OrheiLand”.

Potrivit estimărilor autorităților municipiului Orhei, datorită noii inițiative de asigurare cu transport gratuit, aproximativ 10.000 de copii din familii cu venituri modeste din toată țara vor avea posibilitatea să viziteze „OrheiLand”. Aceasta, de asemenea, stimulează turismul intern și contribuie la dezvoltarea municipiului Orhei, atrăgând vizitatori din toată țara și de peste hotare.

„Pentru o călătorie la Orhei, tur-retur, de la nordul sau sudul țării, o persoană trebuie să scoată din buzunare în jur de 300 de lei. Minorii, de asemenea, ar fi trebuit să plătească integral biletul. Respectiv, dacă să luăm, de exemplu, o familie din patru membri, atunci călătoria ar costa 1200 de lei. Evident, este un preț foarte mare, dacă îl raportăm la salariile mici pe care le are majoritatea moldovenilor”, a precizat Pavel Verejanu.

„OrheiLand” fascinează prin atracții variate – carusele și spectaculosul roller coaster, programe artistice incandescente, special organizate pentru copii, tobogane cu apă, pentru toate vârstele. Iar artiștii veseli colorează atmosfera parcului și nu permit vizitatorilor să se plictisească.

Iar „cireașa de pe tort” pentru copii este înghețata delicioasă și aromată, oferită gratuit de echipa lui Ilan Șor

„OrheiLand” a fost inaugurat în 2018, la inițiativa și cu implicarea directă a lui Ilan Șor. De atunci, parcul de distracții a devenit locul îndrăgit de odihnă pentru milioane de vizitatori din toată țară și din străinătate.

Total
0
Shares
Total
0
Share