Salariile deputaților ar putea fi micșorate: Igor Dodon susține inițiativa

 

Inițiativa socialiștilor de a anula majorarea salariilor pentru deputați este susținută de către președintele țării, Igor Dodon, transmite Telegraph.md

Astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului, fracțiunea PSRM a propus o inițiativă legislativă prin care salariile deputaților să fie reduse.

Acest lucru s-a întîmplat în contextul în care de la 1 ianuarie a intrat în vigoare un proiect privind Legea Bugetului ce prevede majorarea salariilor mai multor categorii de funcționari.

Socialiștii propun însa ca parlamentarii să fie excluși din noua Lege a Bugetului și să revină la salariile anterioare. La scurt timp președintele Igor Dodon a venit cu o reacție.

Salut inițiativa PSRM de anulare a creșterii salariilor deputaților. Socialiștii au demonstrat care este diferența dintre vorbe și fapte, în timp ce deputații PAS s-au limitat din nou la show pe Facebook, fără să depună o inițiativă, sperând că o să rămână cu salariile majorate, dar și cu beneficiile unui PR populist. Au rămas fără ambele.”, a anunțat șeful de stat.

Citește și: Deputatul PSRM Vlad Bătrâncea cere micșorarea salariilor deputaților

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share