Externe

Șapte gloanțe au fost trase de un killer rus într-un moldovean din Moscova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șapte gloanțe au fost îndreptate de un killer rus într-un om de afaceri moldovean în Moscova. Din fericire, acesta a rămas în viață, însă se află în reanimare și se zbate între viață și moarte. Tentativa de omor a avut loc marți, 7 mai, în jurul orei 07:00, transmite Știri.md cu referire la presa rusă.

Moldoveanul Dumitru Sarov, în vârstă de 30 de ani a mers la parcare pentru a-și încălzi camionul „Gazelle”, dar când s-a apropiat de autovehicul au răsunat mai multe împușcături. Bărbatul se ocupa de transportarea mobilei.
 
„Împreună cu soțul ieșeam dimineața devreme pentru a merge la lucru. Dar de această dată eu m-am reținut cu copii acasă, cel mai mic fiind omagiat cu o zi înainte. Într-un moment am auzit pocnituri. Feciorul mai mare s-a apropiat de fereastră și a crezut că sunt aruncate niște petarde”, se plânge Lilia, soția lui Dumitru, în vârstă de 30 de ani.
 
Dar, din nefericire, totul nu era așa cum pare. Femeia s-a apropiat de fereastră și a observat un trecător alături de bărbat. Acesta avea pe cap un chipiu, o mască medicinală pe față, iar pe mâni avea mănuși. Totodată, mai avea în mână un pistol cu care împușca în direcția mașinii lui Dumitru.
 
„Eu am ieșit afară și am început să-mi caut soțul. Dar el nicăieri nu era, însă în mașină erau urme de la gloanțe. Într-un moment a ieșit din scara vecină a blocului. Era în sânge și se clătina dintr-o parte în alta. Soțul s-a uitat la mine, a căzut, după care și-a pierdut cunoștința. Am alergat spre el și am chemat imediat ambulanța. Împrejur era numai sânge. Nu înțeleg. Noi suntem o familie obișnuită. Nimeni niciodată nu ne-a amenințat”, își amintește Lilia.
 
Victima se află în momentul de față în reanimare, starea de sănătate fiind gravă.
 
Dumitru a venit în Rusia 10 ani în urmă. De la început a lucrat șofer de TIR. Așa a făcut cunoștință și cu viitoarea soție, care lucra în calitate de contabilă la firma de transport. Jumătate de an în urmă, el a devenit proprietarul „Gazelle” și s-a angajat într-un magazin care vinde mobilă de bucătărie.
loading...

Comments are closed.