Șapte profeții înfiorătoare făcute de Nostradamus pentru 2019: se vor îndeplini oare?

sapte 7 profeții înfiorătoare pentru 2019, făcute de Nostradamus, Se vor îndeplini oare, clarvazator, baba vanga donald trump, sfirsitul lumii, religie, oameni prosti, stiinta 

Deși a murit la scurt timp (în 1566), lucrările sale au continuat să atragă mulți adepți din lumea întreagă. Aceștia sunt, de fapt, cei care au legat scrierile lui Nostradamus de evenimente cutremurătoare, precum ajungerea la putere a lui Adolf Hitler sau atacurile de la 11 septembrie.

Șapte profeții înfiorătoare făcute de Nostradamus pentru 2019: se vor îndeplini oare?
1. Donald Trump, SUA
Potrivit lui Nostradaus, 2019 este anul în care Donald Trump va fi găsit nevinovat și nu va fi pedepsit pentru alegerile prezidențiale din 2016 și amestecul Rusiei în cadrul acestora.
 
2. Criza refugiaților sirieni
Criza refugiaților din Siria va atinge apogeul la sfârșitul anului 2018 și începutul lui 2019. Economiile țărilor care și-au deschis granițele în fața valurilor de refugiați vor fi zbuciumate ca rezultat al cheltuielilor.
 
3. Coreea de Nord
Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării. Din cauza acestei mișcări, imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.
 
4. China
Nostradamus a prezis și războiul economic dintre SUA și China. Rusia și Coreea de Nord pot fi prinse la mijloc. Tarifele pentru aluminiu vor fi principalul factor declanșator al conflictului.
 
5. Antarctica și încălzirea globală
Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.
6. Criza economică din Europa
Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.
 
7. Mașini zburătoare
Deși multe dintre previziunile lui Nostradamus s-au adeverit în timp, rămâne de văzut dacă toate cele 7 profeții pentru 2019 vor deveni realitate.
Total
0
Shares
Total
0
Share