Politic

Scandal între PAS și PPDA după ce în presă a apărut o înregistrare AUDIO de la ședința Blocului ACUM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înregistrarea audio, expediată ieri pe adresele mai multor redacții de la Chișinău, de la o ședință comună din iunie 2019 a PAS și PPDA, încinge spiritele între cele două formațiuni.

În respectiva înregistrare deputații PPDA acuză PAS de faptul că ar face prea multe concesii socialiștilor, iar PAS le reproșează celor de la PPDA că nu ar fi cooperanți și că ar afecta relațiile cu viitorii parteneri de guvernare.

Solicitat să comenteze informația apărută în presă, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, le-a mulțumit ironic celor de la PPDA “că au reușit să depășească frica și au adus împreună un guvern care a eliberat țara de teroare”.

Replica PPDA nu s-a lăsat așteptată. Deputatul Dinu Plângău le amintește celor de la PAS că nu s-au implicat în acțiunile de protest din 2015-2016, împotriva guvernării Plahotniuc.

“Sergiu, fricoși sunt oamenii care în 2015-2016 luptau în stradă sau cei care atunci erau în Guvern și ne priveau de la fereastră? Eu înțeleg toate momentele acestea politice, dar mai atent în exprimări, că s-ar putea să ofensezi prea mulți oameni și să atingi niște emoții pe care nu toți le cunosc”, a scris Plângău, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Igor Dodon susține că parlamentul actual nu corespunde rezultatelor alegerilor din 2019 și trebuie dizolvat

loading...

Comments are closed.