Social

SCBI Toma Ciorbă: Mesajul Asistentei principale pentru toți colegii din spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Raisa Stegarescu, Asistentă principală în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” din Chișinău, a transmis un mesaj de mulțumire pentru toți colegii din cadrul spitalului.

Redăm mesajul integral:

Meseria pe care o practicăm cu atâta dedicare nu ne oferă întotdeauna timpul pentru a spune ”Mulțumesc”. Nu mereu reușim să ne privim în ochi colegii și să le mulțumim pentru munca pe care o depun zilnic.

În aceste clipe de mare importanță atât pentru țara noastră, cât și la nivel mondial, țin să aduc sincere cuvinte de recunoștință tuturor colegilor din domeniul medical și farmaceutic, pentru profesionalismul de care dau dovadă zilnic.

Cu inima plină de gratitudine, le mulțumesc în primul rând colegilor mei – doctorilor, asistentelor medicale, infirmierelor, lucrătorilor auxiliari, laboranți, tuturor lucrătorilor implicați în activitatea Instituției, precum și administrației IMSP Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”, pentru curajul deosebit pe care îl demonstrează atât în lupta cu virusul Covid-19, cât și în zilele obișnuite. Atunci când în fiecare dimineață pășesc pragul Instituției cu motivația de a face tot ce le stă în putință pentru a contribui la ameliorarea stării de sănătate a pacienților noștri. Le mulțumesc sincer pentru dragostea infinită față de profesia aleasă, grija nemăsurabilă pentru pacienți, profesionalismul și pregătirea la cel mai înalt nivel. De zeci de ani, personalul spitalului nostru acordă asistență medicală pacienților cu patologii contagioase.

Observ zilnic dedicare trup și suflet pentru cei care au nevoie de noi. Ca după o tură încheiată, să ne întoarcem și noi acasă, la copiii noștri, cu speranța că împreună – vom reuși.

De ani la rând, postul de Asistentă Principală în cadrul IMSP Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”, îmi oferă ocazia să cunosc cu amănuntul că dincolo de echipamentul special, halatele albe și ajutorul medical oferit, se află oameni la fel ca fiecare dintre noi, cu suflet mare, cu familii și cu griji.

Deși trecem printr-o perioadă de criză, personalul Instituției dă dovadă de mobilizare și curaj, motivație și putere. În ciuda oboselii și a criticilor, rămânem uniți și ne dorim ca eforturile noastre comune să fie mai puternice decât această pandemie.

Iar pentru aceasta, noi avem nevoie de Voi – oamenii. De responsabilizarea și de gândurile Dvs. pozitive.

Este necesar să ne unim eforturile. Rămâneți acasă, alături de cei dragi, pentru ca noi să putem deveni și mai puternici în combaterea acestei situații excepționale.

Cu respect,
Raisa Stegarescu,
Asistentă principală în cadrul IMSP Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”

***

Amintim că SCBI ”Toma Ciorbă” este principalul spital care primește persoane infectate cu noul coronavirus, iar medicii din de aici au reușit să trateze primul caz de infectare cu Covid-19, pacienta fiind salvată și externată.

loading...

Comments are closed.