Politic

Se așteaptă următorul act de trădare națională? PAS urmează să elibereze Uzinei Metalurgice din Râbnița autorizație pentru 5 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandr Slusari, lider PPDA, exdeputat:

Se așteaptă următorul act de trădare națională? De la unii patrioți-demnitari de stat am aflat că la finele lunii iunie Agenția de Mediu (PAS – n.r.) urmează să elibereze Uzinei Metalurgice din Râbnița autorizație pentru 5 ani. Am înțeles că interesele întreprinderii strategice a regimului separatist deja sunt protejate la cel mai înalt nivel la Chișinău. Iar proprietarul companiei MMS MINERALS & MERALS SOLUTIONS, Radomir Șeremet, prietenul lui Vladimir Andronache, care încarcă deșeuri metalice la Râbnița din România și care m-a atacat în judecată, are prietenie cu o persoana foarte influentă din conducerea țări.

Probabil toți au observat că în ultimul timp guvernul nu mai vorbește despre necesitatea efectuării ordinii pe piața metalelor și combaterea concurenței neloiale din partea BPM metal. Pe fundalul indiferenței demonstrative din partea Agenției Proprietății Publice, continuă să moară SA Metalferos.

Vedem că cu prețul ruinării producătorilor autohtoni, care achită impozitele în bugetul public național, și periclitării investițiilor române, se curăță definitiv drumul monopol pentru o compania din zona gri cu istoria obscură și proprietarii reali necunoscuți, care nu are nici o tangența fiscală cu Republica Moldova.

Un an în urmă nu am auzit promisiuni electorale despre transnistrizarea Moldovei!

loading...

Comments are closed.