Alte știri

Se vinde Megapolis Mall – prețul inițial este 173 de milioane de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania care deține centrul comercial Megapolis Mall de la Ciocana, Chișinău, a decis să scoată la licitație imobilul. Se întâmplă după ce, în martie acestui an, firma a anunțat că intră în procedura de insolvență, scrie Agora.

Creditorii companiei „Shan Lian International Group” S.R.L. a decis vânzarea într-o licitație cu strigare a averii imobiliare a complexului de agrement Megapolis Mall. Licitația urmează să aibă loc pe 20 septembrie. Imobilele urmează să fie vândute toate odată, de rând cu terenul adiacent de peste 4 hectare. Prețul inițial al lotului este de 173.700.000 de lei.
 
Acum jumătate de an, compania anunța că motivul principal pentru care s-a decis iniţierea procedurii de insolvenţă a unuia dintre cele mai mari centre comerciale şi de distracţii din Moldova sunt datoriile de câteva zeci de milioane lei faţă de Victoriabank, la care se pot adăuga şi restanţele faţă de alte companii.
 
Megapolis Mall a fost ridicat pe locul unde urma să fie una dintre cele mai mari uzini de calculatoare din fosta URSS. Grupul de companii Shan Lian International Group a demarat realizarea proiectului în anul 2006, iar lansarea a avut loc în 2008.
loading...

Comments are closed.