Secretarul de stat Carolina Perebinos l-a primit în vizită de curtoazie pe primul Ambasador al Greciei în Moldova, Nikolaos Krikos

 

Secretarul de stat Carolina Perebinos l-a primit în vizită de curtoazie pe primul Ambasador rezident al Republicii Elene acreditat în Republica Moldova, Nikolaos Krikos.

În cadrul întrevederii, diplomatul moldovean a reiterat aprecierea autorităților Republicii Moldova pentru decizia Guvernului elen de a-și deschide ambasadă la Chișinău, evidențiind astfel importanța și simbolismul acestui pas în consolidarea relațiilor de prietenie moldo-elenă. Această decizie marchează începutul unei noi etape în colaborarea bilaterală și reconfirmarea angajamentului ferm al ambelor părți de a conferi noi valențe cooperării dintre cele două țări. A fost remarcat sprijinul Guvernului Republicii Elene pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Secretarul de stat Carolina Perebinos a exprimat disponibilitatea Ministerului de externe de a susține activitatea noii misiuni diplomatice, a Ambasadorului Krikos și a echipei sale în realizarea mandatului lor și a manifestat încrederea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte pe cale ascendentă spre beneficiul ambelor țări.

Total
0
Shares
Total
0
Share