Actual

Secretarul de stat Dumitru Socolan a avut o întrevedere cu reprezentanții Misiunii de observare din partea Comunității Statelor Independente

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul de stat Dumitru Socolan a avut o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comitetului Executiv al Comunității Statelor Independente, Victor Guminskii, care se află în Republica Moldova în calitate de șef al Misiunii de observare a alegerilor din partea CSI.

În cadrul discuției, Victor Guminskii s-a referit la activitățile desfășurate de către Misiunea de observatori CSI, apreciind înalt eforturile depuse de autorități în procesul de organizare a scrutinului electoral.

La rândul său, Dumitru Socolan l-a informat pe interlocutor despre acțiunile întreprinse de MAEIE pentru asigurarea bunei desfășurări a procesului de votare a cetățenilor Republicii Moldova în străinătate în conformitate cu standardele internaționale.

De asemenea, oficialii au abordat subiecte legate de activitatea CSI, inclusiv cooperarea Republicii Moldova în cadrul organizației.

Citește și: Astăzi este ultima zi de agitație electorală

loading...

Comments are closed.