Secretarul de stat în domeniul educației a moderat ședința de lucru online cu șefii organelor locale de specialitate în domeniul învățământului

Secretarul de stat în domeniul educației, Natalia Grîu a moderat ședința de lucru online cu șefii organelor locale de specialitate în domeniul învățământului (OLSDÎ).

Principalul subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost asigurarea procesului educațional în perioada de carantină.

În debutul ședinței, secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Natalia Grîu a salutat promptitudinea și solidaritatea cadrelor didactice și a partenerilor educaționali în vederea asigurării continuității la distanță a procesului educațional. 

În context, oficialul a invitat reprezentanții OLSDI la o discuție analitică asupra proiectului Metodologiei privind continuarea procesului educațional la distanță în condiții de carantină pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal. Documentul stabilește metodele și formele de organizare și desfășurare ale învățământului la distanță, în scopul asigurării continuității procesului educațional.

Totodată, în cadrul ședinței de lucru s-au discutat prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a studiului de evaluare a vivacității și calității manualelor școlare din învățământul general și calendarul activităților solicitate pentru a fi realizate în acest scop.

Citește și: „Teleradio-Moldova” va difuza conținuturi educaționale necesare pregătirii elevilor pentru examenele de absolvire

Total
0
Shares
Total
0
Share