Actual

Secretarul general al MAI, Serghei Diaconu, efectuează o vizită de lucru în SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, Serghei Diaconu, face parte din delegația Republicii Moldova, condusă de viceprim-ministrul și ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, care în perioada 18 – 19 aprilie, efectuează o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Vizita marchează desfășurarea reuniunilor grupurilor de lucru comune tematice în cadrul Dialogului Strategic între Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, organizat în contextul simbolic al celebrării anului aniversar de 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-americane.

În cadrul vizitei secretarul general al MAI are planificate mai multe întrevederi bilaterale cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat și Agenției de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare (DTRA).

Totodată, secretarul general al MAI va modera două ședințe de lucru cu partenerii americani, pe subiectul amenințărilor cibernetice emergente și consolidarea capacităților de combatere a criminalității transfrontaliere, a traficului de arme și a traficului de persoane.

loading...

Comments are closed.