Alte știri

Secretarul general al Ministerului Finanțelor în întrevedere cu Șeful Adjunct al Misiunii SUA la Chișinău. Despre ce au discutat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 10 februarie,  Secretarul general al Ministerului Finanțelor, Iuri Pașinschi, a avut o întrevedere cu Șeful Adjunct al Misiunii Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Martin McDowell, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Cei doi oficiali au discutat despre subiectele actuale de pe agenda relațiilor bilaterale, prioritățile Ministerului Finanțelor pe termen mediu și despre oportunitățile de a intensifica cooperarea dintre cele două state.

Iuri Pașinschi a exprimat gratitudine poporului american pentru suportul acordat Guvernului de la Chișinău și poporului Republicii Moldova, menționând că țara noastră dorește continuarea cooperării cu Statele Unite ale Americii.

De asemenea, s-a discutat despre stadiul actual al relațiilor Republicii Moldova cu Fondul Monetar Internațional, precum și despre progresele în implementarea Strategiei de dezvoltare a managementului finanțelor publice 2013-2020.

Șeful Adjunct al Misiunii Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Martin McDowell, a reconfirmat deschiderea SUA de a susține în continuare Republica Moldova și de a identifica noi domenii de cooperare.

Citește și: Alegeri în Hâncești: Cine sunt candidații și câte secții de votare vor fi deschise

 

 

 

loading...

Comments are closed.