Alte știri

Șefa Ziarului de Gardă, după dezvăluirile făcute de Natalia Morari: ”Acum jurnaliștii integri trebuie să o ia de la capăt”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista Alina Radu a publicat o postare pe Facebook în care a venit cu o reacție referitor la dezvăluirea Nataliei Morari de astăzi, care a recunoscut că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Directoarea de la Ziarul de Gardă și-a exprimat îngrijorarea că din cauza Nataliei Morari oamenii își vor pierde încrederea în presa independentă. 

„Încrederea în mass-media independentă se construiește foarte greu și se ruinează ușor. Pe mulți jurnaliști chiar i-a costat sănătatea, siguranța familiei și a copiilor luptând pentru integritatea lor profesională.

Atunci când cineva crează o legendă ca să își apere propriul copil, e bine să evalueze în ce mod dăunează asta încrederii în mass-media liberă la care au muncit mulți, sacrificându-și copiii.

Acum jurnaliștii integri trebuie să o ia de la capăt, să construiască din nou. Îi va mai crede oare publicul? Mai au puteri de construit?”, a scris Alina Radu pe pagina sa.

loading...

Comments are closed.