Politic

Șeful Direcției locativ-comunale din Municipiul Chișinău nevoit să-și dea demisia! „Direcția dată are nevoie de viziuni noi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Petru Gontea părăsește fotoliul de șef al Direcției locativ-comunale. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de astăzi, 22 ianuarie, a Primăriei Capitalei de către primarul general interimar, Silvia Radu.

„„Trotuarele înca nu sunt curățate. În multe locuri nu s-a intervenit. Nu vreau să dau toată vina pe domnul Gontea, dar am convenit împreună cu el că trebuie să avem o persoană nouă în funcție. Începând de astăzi vom restructura această direcție.Astfel, în fruntea Direcției va fi numită o nouă persoană. Vom declara un concurs în vederea ocupării acestui post. Motivul este faptul că avem o situație complicată în această direcție. Din experiența mea menegerială știu că avem nevoie de o viziune din afară.””, a declarat Silvia Radu, arătându-se nemulțumită de felul în care această Direcție a intervenit în toiul deszăpezirii străzilor după ninsori.

Realitatea menționează că, deocamdată, nu a fost numită persoana care va prelua funcția din fruntea Direcției locativ-comunale din Chișinău.

 

 

loading...

Comments are closed.