Alte știri

Șeful Inspectoratului General al Poliției, împreună cu mai mulți angajați, a donat sânge în cadrul unei campanii caritabile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea Inspectoratului General al Poliției, în frunte cu șeful Sergiu Paiu, alături de mai mulți angajați, au participat, astăzi, la un eveniment de caritate ce vine să completeze rezervele naționale de sânge.

În contextul marcării Zilei Mondiale a Inimii, în incinta IGP s-a dat start Campaniei „Când inima cere, donăm o tonă de putere”.

Campania are scopul nobil de a ajuta și forma o legătură directă cu societatea, contribuind, prin donarea de sânge, la salvarea de vieți omenești.

„Ne propunem să venim cu o donație masivă de sânge și plasmă, care este vitală tratamentului persoanelor grav bolnave, inclusiv de COVID-19. Ne-am stabilit o țintă fără precedent, o țintă demnă doar de o familie atât de numeroasă și puternică cum suntem noi POLIȚIA. Vrem să donăm O TONĂ de sânge în termen de o lună. Am făcut și un calcul prealabil și am identificat că, pentru a atinge scopul nobil avem necesitatea de aproximativ 2500 de donatori. E inițiativa noastră, e o provocare pe care o pornește Poliția și vrem să o realizăm ca adevărați ofițeri ai neamului, astfel mizăm esențial pe implicarea masivă a angajaților Poliției, a familiilor, prietenilor și apropiaților acestora”, a declarat șeful Poliției.

Citește și: Militarii şi angajaţii civili ai Armatei Naţionale, dar și ministrul Apărării, au donat sânge și plasmă în cadrul unei campanii

loading...

Comments are closed.