Alte știri

Șeful MAI Andrei Năstase a recunoscut că şi-a numit cumătrul în funcţia de şef al Poliției Naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul de Interne Andrei Năstase recunoaşte că şi-a numit cumătrul în funcţia de şef al Inspectoratului General de Poliție. Pentru a-i confirma poziţia, Năstase a mers la IGP unde l-a prezentat pe Balan poliţiştilor.

Liderul Platformei DA, care la rândul său este finul lui Victor Țopa, a evitat să ofere un răspuns clar de ce nu l-a numit pe Gheorghe Balan în baza unui concurs, aşa cum prevede leagea. Fiind presat de jurnaliştii Publika.md să explice gestul, Năstase a declarat că Balan îndeplineşte interimatul funcţiei.
 
„REPORTER: Este sau nu cumătrul dumneavoastră?
NĂSTASE: Domnişoară, vă rog să vă liniştiţi.
REPORTER: Şi eu vă rog să răspundeţi la întrebare.
NĂSTASE: Afinitatea sau afinitățile pe care le am cu domnul Balan nu au avut nimic în comun cu numirea acestuia în funcţia de şef interimar al Inspectoratului General de Poliţie. În următoarea perioadă de timp va fi organizat un concurs”.
 
Acum o săptămână, Andrei Năstase l-a prezentat pe Gheorghe Balan drept noul şef al IGP. Amintim că liderii blocului PAS-DA promiteau înainte de alegeri că dacă vin la guvernare nu vor promova rude în funcții și vor lupta cu corupția. ACUM vedem că nu s-au ținut de cuvânt. 
loading...

Comments are closed.