Șeful Poliției, Alexandru Pînzari: Vom dubla numărul echipajelor de poliție în perioada sărbătorilor!

alexandru pinzari, igp, politia rutiera
 

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari, a venit cu un mesaj către șoferi, în ajunul sărbătorilor de iarnă, prin care îi avertizează să respecte Regulamentul Circulației Rutier întru prevenirea tuturor consecințelor neplăcute.

Totodată, acesta a ținut să precizeze că va fi dublat numărul echipajelor de poliție pe traseele naționale, în special, în zonele cu risc sporit de producere a accidentelor.

“Stimați conducători auto! 
Vreau să vă reamintesc că în goana după cadourile de sărbători, neatenția și iresponsabilitatea unor participanți la trafic, pot duce la consecințe grave atât pentru voi, șoferii, cât și pentru pietoni. Țin să vă asigur că în următoarele zile vom dubla numărul echipajelor de poliție, astfel încât, să fie posibilă o intervenție mai rapidă și promptă în zonele cu risc sporit de producere a accidentelor, dar și pe străzile unde se vor crea ambuteiaje.
Mai mult, eu și colegii mei, recomandăm șoferilor, dar și pietonilor să manifeste prudență în trafic și să respecte regulile de circulație, să dea dovadă de un comportament decent în preajma sărbătorilor de iarnă.
Vă îndemn să demonstrați responsabilitate civică pentru a vă bucura de sărbători. Cu toții ne dorim să ajungem ACASĂ!
Drum bun!”, a scris șeful Poliției pe facebook.

politia rutiera

Total
0
Shares
Total
0
Share