Alte știri

Șeful Poliției Naționale îndeamnă toți șoferii să nu urce în stare de ebrietate la volan, pentru a evita accidentele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, a venit cu un nou mesaj, către toți șoferii și alți participanți la trafic din Republica Moldova. Scopul acestuia este de a îndemna oamenii să nu urce în stare de ebrietate la volan, pentru a evita accidentele foarte frecvente din ultima perioadă.

„Dragi cetățeni, vin cu un apel către voi toți, aveți grijă de cei care după un pahar de băutură la masa de sărbătoare urcă la volan în stare de ebrietate. Mame, tați, frați, surori, rude, prieteni: nu le permiteți să pornească la drum după un pahar, vă faceți și voi, involuntar, părtași ai unei tragedii.” scrie Alexandru Pînzari în mesajul său către șoferi.

Alexandru Pînzari spune că în ultimele 48 de ore, pe drumurile naționale, în ultimele 48 de ore, polițiștii au înregistrat zeci de accidente și din păcate 2 decese. Pînzari îndeamnă toți șoferii să privească o poză de la un accident cu final tragic și dacă țin la apropiații lor, să respecte regulamentul circulației rutiere, renunțând la șofat după un pahar de băuturi alcoolice.

„Respectați viteza, câteva minute câștigate în trafic versus riscul de a produce un accident, merită?” mai scrie Pînzari. Șeful Poliției naționale, și-a conchis mesajul printr-o felicitare cu ocazia sărbătorilor de Paști pentru toți moldovenii.

loading...

Comments are closed.