Social

Șeful secției Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” Victor Cojocaru s-a vindecat de COVID-19 și revine la muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Clinicii Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Victor Cojocaru, s-a vindecat de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Republican, Marina Zibliuc, informează Cotidianul.md

Domnul Victor Cojocarul se simte mai bine. Începând cu ziua de marți, 16 martie, va reveni la muncă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Republican, Marina Zibliuc.

Corneliu Popovici, fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în Guvernul Ion Chicu, a scris pe pagina sa de Facebook că „odată cu reîntoarcerea reputatului medic se va stabili o dinamică pozitivă în recuperarea cazurilor grave provocate de COVID-19”.

Spre bucuria tuturor, profesorul Cojocaru Victor, s-a recuperat după COVID-19 și sper că în cel mai apropiat timp va reveni pe prima linie. Sunt convins că odată cu reîntoarcerea reputatului medic se va stabili o dinamică pozitivă în recuperarea cazurilor grave provocate de COVID-19. Chiar dacă virusul ucigaș persistă în societatea noastră sunt sigur că vom învinge, în special, datorită implicării profesioniștilor. Multă SĂNĂTATE, Domnule Profesor”, a scris Popovici.

Victor Cojocaru a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Profesorul Victor Cojocaru este medic al IMSP Spitalului Republican „Timofei Moşneaga” și are o experiență de 47 de ani de activitate în domeniul anesteziologiei.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 204.463 de persoane infectate cu COVID-19, de la începutul pandemiei. Din numărul total, 178.322 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 4.330 au decedat.

Până la ziua de azi, 98 lucrători medicali au decedat din cauza infecție COVID-19.

Citește și: Cod Galben de ploaie, lapoviță și vânt puternic

loading...

Comments are closed.