Șeful statului consideră că Maia Sandu și Andrei Năstase au destulă minte și înțelepciune să nu facă majoritate parlamentară cu bandiții

Președintele Igor Dodon este sigur că Maia Sandu și Andrei Năstase ”au destulă minte și înțelepciune să nu facă majoritate parlamentară cu bandiții Candu și Șor”. Șeful statului a declarat în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că prin instrumentele sale Candu și Șor, Vladimir Plahotniuc încearcă să destabilizeze situația din țară, pentru a scăpa de răspunderea penală în dosarul fraudei bancare.

Potrivit președintelui, toate acțiunile desfășurate de ”jucăriile Candu și Șor”, nu au nimic absolut cu interesele cetățenilor.

”Prin instrumentele sale – Șor și Candu, Plahotniuc vrea să destabilizeze situația. Nu are nimic cu activitatea Guvernului Chicu sau cu activitatea președintelui Dodon. Lor le trebuie să mai scoată trei-patru deputați, să spună că este altă majoritate, cu toate că nimeni cu Candu și Șor nu va face majoritate parlamentară. Sunt sigur că Maia Sandu și Andrei Năstase au suficientă minte și înțelepciune să nu se lege cu niște bandiți. Vedem mesajele lor din ultimul timp”, a declarat Dodon.

În opinia șefului statului, scopul este ca să spună că nu-i majoritate parlamentară și ca să facă presiuni asupra judecătorilor, procurorilor ca să nu se grăbească cu examinarea dosarului penal pe numele lui Plahotniuc.

”Bandiții și mafia vor să destabilizeze situația. Nu o să vă ajute banii. Ei vor să ajungă la 30 de deputați și apoi să vină când la Maia Sandu când la mine cu condiții”, a spus Dodon.

Președintele a precizat că în eventualitatea plecării din majoritatea parlamentară PSRM-PDM a încă trei-patru deputați, în Moldova vom avea un Guvern minoritar.

Citește și: Mesaj din partea ex-premierului Vlad Filat: „Măcar o dată să fim solidari în fața unui pericol”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share