Actualitate

Șeful statului și Guvernul cooperează pentru a veni în ajutorul cetățenilor care au avut de suferit în urma ploilor abundente de astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a discutat cu reprezentanții Guvernului despre acțiunile care urmează a fi întreprinse pentru a-i ajuta operativ pe cetățenii care au avut de suferit în urma ploilor abundente de astăzi. De asemenea, șeful statului avut o discuție cu bașcanul Irina Vlah, despre modul în care acest ajutor poate fi acordat cât mai eficient oamenilor.

Igor Dodon a menționat că premierul Chicu vizitează raioanele afectate pentru a se informa la fața locului, pentru a discuta cu locuitorii afectați și pentru a stabili împreună cu autoritățile locale un plan de intervenție adecvat.

„Anul 2020 este unul plin de provocări pe toate planurile, dar împreună le vom depăși cu bine. Guvernul a intervenit deja eficient în acest an pentru sprijinirea agricultorilor afectați de secetă, sunt sigur că va face față și acestei situații. Din partea mea există tot suportul necesar.”, a mai adăugat șeful statului.

Citește și: Igor Dodon, despre campania electorală: „Prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Voi fi printre cetățeni”

loading...

Comments are closed.