Social

Șefului adjunct al Poliției RM, Gheorghe Cavcaliuc, a avut o întrevedere importantă la Geneva

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a avut, ieri, 21 noiembrie, o întrevedere cu reprezentanții Centrului de la Geneva pentru Controlul Democratic al Forțelor Armate (DCAF), dl Paulo Costa, şef al Programului Poliţienesc, Direcţia pentru Europa de Sud și dna Artemis Papavasileiou.

În cadrul întrevederii, șeful adjunct al IGP a adus mulțumiri DCAF pentru suportul acordat  în cadrul Programului de Integritate al Poliției, precum și organizarea cursurilor de instruire privind integritatea poliției și evaluare și planificarea strategică în perioada 2016-2017. 

Părțile au reiterat importanța desfășurării atelierului de lucru cu genericul “Sprijinirea dezvoltării unui sistem şi a unui mecanism de participare a angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne la operaţiunile şi misiunile internaţionale ”, care va avea loc în perioada 23-24 noiembrie 2017, la Chişinău, și va contribui la preluarea celor mai bune practici în vederea stabilirii unui mecanism intern de funcționare în domeniu.

Ambele părți au convenit asupra priorităților de colaborarea pe viitor cu scopul de a consolida capacitățile instituționale și profesionale ale angajaților poliției. 

 

loading...

Comments are closed.