Social

Semiremorcă cu modificări neautorizate, depistată la PTF Leușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un conațional și-a schimbat numărul de înmatriculare de la semiremorca, pe care intenționa să o utilizeze în Belgia, gândind că la trecerea frontierei nu va fi observat șiretlicul său. Într-un final, mijlocul de transport a fost indisponibilizat, iar persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Astfel, în punctul de trecere Leușeni, pe sensul ieșire din țară s-a prezentat cetățeanul moldovean de 31 de ani, la volanul unui Mercedes 318CDI cu semiremorca de model Zaslaw. În cadrul controlului, polițiștii de frontieră au observat că numărul de pe plăcuța de înmatriculare nu coincide cu cel din documentul prezentat. La audieri, tânărul a recunoscut că pierduse numărul de înmatriculare al semiremorcii aflate în punctul de trecere și a lipit un număr de la alt transport. Gestul său a fost explicat prin faptul că avea nevoie urgentă ca semiremorca în cauză să ajungă în Belgia.

Până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii în acest sens, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Leușeni.

loading...

Comments are closed.