Serghei Burgudji, desemnat prim-vicepreședinte al Organizației teritoriale a Partidului Șor din Bălți

Ilan Șor, președintele Partidului Șor, a anunțat că Serghei Burgudji, consilier municipal Chișinău, a fost desemnat în funcția de prim-vicepreședinte al Organizației teritoriale a formațiunii politice în Bălți.

Într-un mesaj către colegi, Ilan Șor a evidențiat patriotismul și angajamentul lui Serghei Burgudji în apărarea intereselor locuitorilor capitalei și a autonomiei găgăuze. El a subliniat încrederea în abilitățile lui Burgudji de a dinamiza activitățile organizației în viitoarele alegeri locale, într-un municipiu deosebit de important.

Șor a menționat, de asemenea, colaborarea strânsă cu primarul legitim al orașului Bălți, Marina Tauber, și s-a arătat convins că împreună vor aduce dezvoltarea mult așteptată și o schimbare pozitivă în viața locuitorilor din capitala de nord a țării.

În cadrul întâlnirii de lucru, Ilan Șor a transmis lui Serghei Burgudji urări de sănătate și succes în activitate, asigurându-l că va beneficia de sprijinul necondiționat al întregii echipe a Partidului Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share